Stavanger Chess Grand Slam 2015 ble arrangert i helgen med 136 deltakere fordelt på tre grupper, og blant deltakerne var Sotra Sjakklubb representert med Sigve Hølleland i A-gruppen, og kameratene fra Sotra SKU; Sander Glesmes, Thomas Sekkingstad og Scott Birnie i C-gruppen.

Sigve gjorde sin beste turnering siden han gikk til topps i det åpne norske mesterskapet 2014! Etter et innledende tap vant han i de tre neste og avsluttet med remis mot IM Erik Fossan. Det holdt til en sjetteplass i det 32 mann store feiltet, og en turneringsprestasjon på 2268! Sigve meldte overgang i sommer fra Masfjorden SK for å styrke eliteserielaget vårt, og han viste i helgen at han kan bli en veldig viktig brikke for oss! GM Eduardas Rozentalis fra Litauen og GM Arturs Neiksans fra Latvia vant A-gruppen med 4½ poeng.

Sander Glesnes dro i land en finfin 9. plass med 3½ poeng av 5, Thomas Sekkingstad på 26. plass med 2½ poeng og Scott Birnie endte på 29. plass med 2 poeng. Det var 50 deltakere i C-gruppen, som ble vunnet av Daniel Steen fra vertsklubben Stavanger SK.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!