Sjakk1.noNGP-sesongen 2015-16 innledes kommende helg med tre turneringer som arrangeres under Bergen Spillfestival. Turneringene arrangeres i samarbeid med vår leverandør av sjakkmateriell, Sjakk1.no.

GM Maxim Turov tar turen sørover fra Tromsø, og er påmeldt alle tre turneringene!

  • Sjakk1.no Sommer-GP Bergen er en 5-runders Monrad-turnering med full betenkningstid, 90 min for hele partier pluss 30 sek. tillegg pr trekk. Den inndeles i 2 grupper; A som er åpen for alle og B som er stengt for spillere med norsk Elo på 1500 eller høyere. A-gruppen kjemper som premiene i NGP-klasse M, 1 og 2, mens B-gruppen premieres NGP-klassene 3, 4 og 5. Dem som ønsker det, kan stå over den første runden fredag kveld og få ½ poeng på walk-over. Turneringen rates hos både NSF og FIDE og spilles 24.-26. juli.
  • Sjakk1.no Lyn-GP Hordaland har status som kretsmesterskap i lynsjakk. Denne er en Sveitser-turneringer over 10 runder med alle deltakerne i samme gruppe. Betenkningstiden er 3 minutter og 2 sekunders tillegg pr trekk. Turneringen blir FIDE-ratet og spilles mandag 27. juli.
  • Sjakk1.no Hurtig-GP Hordaland har status som kretsmesterskap i hurtigsjakk. Denne er en Monrad-turnering over 6 runder med betenkningstid 15 min pluss 10 sekunders tillegg pr trekk. Turneringen er FIDE-ratet og spilles tirsdag 28. juli.

Alle tre turneringene spilles i Nordnes bydelshus. Det blir enkel servering.

Ellers minner vi om det tradisjonsrike NM i Cafesjakk som blir arrangert fredag 31. juli i Grand selskapslokaler på Ole Bulls plass.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!