Sotra Sjakklubb har fått egen sponsor til eliteserielaget sitt og kan derfor avsløre sine to nye forsterkninger. Produsenten av produktet Microlax har sagt seg villig til å sponse Sotra Sjakklubb. Laget skal spille under navnet Sotra Microlax. Dette er kommet i stand etter at Morten postet på facebook at Sotra søkte sponsorer. En av hans venner som jobber som direktør i et farmasøytisk selskap tok så kontakt.

GM Aleksander Fier (bildet), bosatt i Europa, men opprinnelig fra Brasil er første signering. Gisle, Kay-Ove og Morten møtte ham i Praha i 2012, der han vant turneringen. Deltagelse i Praha Open har også gitt kontakt med en annen forsterkning: GM Aleksandr Nosenko som vant i januar i år, er også klar.

Litt indre uenighet om satsingen er det riktignok:

- Dette er en stor dag for Sotra Sjakklubb og forsåvidt også norsk sjakk, sier klubbens formann Tom Eriksen. -Vi måtte handle raskt, for MCNeil Sweden som har agenturet på Microlax vurderte også sponse en av våre konkurrenter.

Oddbjørn Hagen, en av klubbens stiftere er ikke like begeistret: -For det første synes jeg klubbens medlemmer skal komme fra egne rekker og ikke på denne måten. For det andre synes jeg produktet vi knyttes til kunne vært mer attraktivt. Men som gammel kasserer i klubben, skjønner jeg at avtalens ramme på 75000,- er vanskelig å si nei til.

Siden vi ikke har rukket å ha medlemsmøte på dette, bes medlemmene gi tilbakemelding til formann Tom Eriksen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!