Sjakk1.no har både lave priser og billig frakt, og er antagelig billigst i Norge på brett, brikker og klokker med høy kvalitet.

Sotra SK og Sjakk1.no har gjort en avtale om at Sotra SK og Sotra SKU sine medlemmer kan handle med fem prosent rabatt og fraktfritt hos Sjakk1.no frem til 3. desember.

Dette er en god mulighet til å oppgradere eget utstyr hjemme, eller handle flotte julegaver til dem du er glad i.

Varene blir levert samlet til klubbformann Tom Eriksen innen 7. desember, og utleveres i klubben eller etter nærmere avtale med Tom.

Se i nettbutikken Sjakk1.no og send en e-post til vår mann i Oslo, Gisle Bjugn, med hva du vil ha. Han holder orden på bestillingen vår, og har e-postadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det er mulig å sende flere bestillinger frem til 3. desember om du finner ut at det er mer som frister.

Sjakk1.no er nystartet, og kan også følges på Facebook og Twitter. På Facebook kommer det blant annet større og bedre bilder av varene den kommende uken.

Vi anbefaler også å opprette en brukerkonto på Sjakk1.no. Da får du oppdateringer om nye produkter rett hjem på e-post. Det er spesielt gunstig når vareutvalget utvides med for eksemepel bøker og programmer.

Både Sotra SK og Sjakk1.no håper du liker dette tilbudet, og at vi kan få et langvarig samarbeid med Sjakk1.no.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!