Landsturneringen i Sandefjord startet i helgen. Turneringen spilles på Sandefjord videregående skole. Arrangørene har laget en egen hjemmeside med informasjon på, blant annet med resultater i turneringsservice. Har kan man velge klassen man vil kike på selv - førstesiden på linken er Eliteklassen.

Våre spillere står med 2 av 6 mulige poeng når to dager er unnagjort.

Vinnerne i klasse 1

Vårt Flaggskip, Ole Woldseth (1974), har fått en tøff start med tap mot henholdsvis sjakkpresidenten FM Jøran Aulin-Jansson (2133) og Kristian Løberg (2080). Ole kvalifiserte seg til klasse Mester gjennom sin sterke 3. plass i klasse 1 i fjor.

Svein Erik Kringstad (1065), som deltar i klasse 4, tapte første runde mot Vegard Garmark (1259), men fikk et poeng på WO i runde 2 og står med 50 %.

Klubbens relativt ferske medlem, Stein Arild Strømme (-), som debuterer i Landsturneringen, vant sitt første NM-parti noensinne lørdag mot Trond V Braathen (1126), og tapte i dag mot en av favorittene i klassen, Tore Høe Løvaas (1396).