Lars Bjarne Marøy var kanskje ingen stor begersvinger, men hadde stor sans for kafésjakk. Her fra NM i Cafesjakk 2019. Foto: Tom Eriksen

Vår kjære klubbkamerat Lars Bjarne Marøy døde lørdag 29. januar, bare 51 år gammel. Han hadde da kjempet en durabelig kamp mot kreft i hjernen i fire år før han måtte gi tapt.

Lars Bjarne rakk å være medlem av Sotra Sjakklubb i 10 år, og markerte seg som en sterk klubbspiller med et fabelaktig humør, som tok mange turneringsseire i våre ukentlige klubbturneringer. Han var i det hele tatt et svært aktivt medlem i det bergenske sjakkmiljøet, og fikk med seg ganske mange av Bergens' klubbturneringer også. Han var heller ikke vanskelig å be til kafeturneringer, og ellers spilte han ofte partier "på privaten" mot Ronny Ellingsen.

Lars Bjarne var utdannet lektor i norsk, og en svært dedikert målmann. I en periode ledet han Vestmannalaget, og var en varm tilhenger av nynorsk på i-form.

Begravelsen finner sted fra Solheim kapell fredag 4. februar kl 12.00. Dem som ønsker å delta i gravferden og minnesamvær i Nygård kirke etterpå, bes sende melding om det til Eli, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Takk for partiet, Lars Bjarne! Vi vil minnes deg som den muntre og beleste mannen du var.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Akkurat nå er det ingen tilgjengelige arrangement.

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!