Imad Ali Khan leder vårt sjakkurs for voksne. Sotra Sjakklubb arrangerer sjakkurs for voksne våren 2022. Kurset går om torsdagene fra kl 19 til ca. kl 21. Det tar utgangspunkt i at kursdeltakerne kjenner spillereglene, men kanskje har savnet kyndig veiledning og instruksjon.

Kurset starter 13. januar og går over 10 kurskvelder med undervisning. I tillegg blir deltakerne invitert med til å delta i klubbens ordinære hurtigsjakkturneringer bestemte kvelder. Om ønskelig kan kursdeltakerne settes opp i en egen gruppe. Formålet med dette er å gi deltakerne praktisk erfaring fra turneringsspill.

Etter endt kurs vil vi i tillegg invitere deltakerne i Bergens Schakklubs tilsvarende kurs for voksne til en lagkamp mot våre deltakere. Dato for denne blir bestemt senere.

Kursholder er Imad Ali Khan (23) fra Sotra Sjakklubb. Imad er en dreven klubbspiller som har vært instruktør for ungdommene våre i en årrekke allerede. Imad vil ta deg gjennom grunnleggende tema i alle faser av spillet; åpningen, midtspillet og sluttspillet. Hver kveld avsluttes med at deltakerne får spille seg imellom.

Kurslokalet er i Voksenopplæringen i Øygardens lokaler på Straume, knappe 200 m fra Straume bussterminal.

Kursavgiften er på kr 1.000 og inkluderer

  • Hovedmedlemskap i Sotra Sjakklubb ut 2022. Det gir rett til å delta i åpne sjakkturneringer over hele verden, og mulighet til å opparbeide egen rating. Det gir selvfølgelig også rett til å delta i klubbens egne aktiviteter, og deltakelse i klubbturneringene er gratis for medlemmer.
  • Kursmateriell, inkl. et eksemplar av Øystein Brekkes bok «Spill sjakk – Fra begynner til turneringsspiller»
  • 10 kvelder med undervisning og deltakelse i fire klubbturneringer i hurtigsjakk.
  • Lagkamp mot Bergens’ kursdeltakere etter endt kurs.

Vi planlegger også et oppfølgningskurs til høsten. Her ønsker vi å gi deltakerne turneringserfaring i en klubbturnering med god betenkningstid, og kan gå gjennom partiet i ettertid sammen med instruktøren. Her vil deltakerne få individuell veiledning og tilbakemelding på eget spill.

Påmelding på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

NB! Det er kun 18 plasser på dette kurset.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!