De tre kommende lørdager inviterer vi til FIDE-ratede lynsjakkturneringer i våre nye lokaler hos Voksenopplæringen i Øygarden, Grønamyrvegen 2 på Straume. Lokalene er i gangavstand fra Straume bussterminal.

Turneringene blir 10-runders sveitserturneringer med alle spillere i samme gruppe. Tidskontrollen er 3 min + 2 sek/trekk. Turneringene starter kl 1200 og er forventelig ferdig kl 1430.

Startavgiftene er kr 100 for hver turnering. 75% av startavgiftene går tilbake som pengepremier til de tre beste i hver turnering.

I tillegg settes det av 3.000 kr til sammenlagtpremiering for disse tre turneringene. Poengene fra hver enkelt turnering summeres, og de tre beste premieres med 1500-1000-500 kr. Ved poenglikhet skilles det på plasseringene i 1) beste turnering, 2) to beste turneringer, og 3) alle tre turneringene. Hvis det fortsatt står likt, deles premiene.

NB! Deltakelse i disse turneringene krever medlemskap i NSF/FIDE. Det er en begrensning på 30 deltakere, men "beskyttede" kommer i tillegg til dette antallet.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!