På torsdag har vi gleden av å invitere til første klubbkveld i våre vante lokaler i Einarsengården siden nedstengningen i mars! Det gjør vi med en "lang" hurtigsjakkturnering med tidskontroll 15 min + 10 sek/trekk. Med denne tidskontrollen rekker vi å spille 4 runder.

Vi må tilpasse aktivitetene slik at vi etterlever NSFs anbefalte smitteverntiltak, og det innebærer at lynsjakkturneringene fortsatt må arrangeres på Lichess. Det gjør at vi vil spille forholdsmessig mer langsjakk og hurtigsjakk i klubben i høst, og vi setter opp lynsjakkturneringer på Lichess på de kveldene som det spilles langsjakk i klubben.

Vi starter et kurs for voksne med Simen Sørensen som kursholder. Det bygger på vårens kurs og rettes nå mer inn som coaching, hvor deltakerne får tilbakemeldinger på eget spill snarere enn generell instruksjon. Vi vil derfor anbefale at kursdeltakerne også spiller i Høstturneringen. For deltakerne som var med på vårens kurs og eksisterende medlemmer, tilbys dette for kr 500. Det er også åpent for påmeldinger fra andre enn vårens kursdeltakere, da er prislappen kr 1.000 inkludert medlemskap i Sotra SK ut året. Kurset starter torsdag 10. september.

På torsdag ble det spilt en klubbturnering i hurtigsjakk på Lichess med 10 deltakere. Kveldens vinner ble Thomas Sekkingstad med 5 poeng av 6, foran Jarle Sivertsen (4½ p) og gjestende Jonathan M. Andersen fra Moss SK.

Turneringen utgjorde den 9. runden av Sotra SK Hurtigsjakkserien 2020.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!