Klubben vår har noen tradisjoner som er nesten like gamle som klubben selv, og vårt Klubbmesterskap i lynsjakk er en av dem. Den arrangeres alltid på årets siste klubbkveld, og vi byr på gløgg og pepperkaker.

Klubbmesterskapet starter med en innledende 10-runders lynsjakkturnering (sveitser), og i år FIDE-rater vi denne. Alle spiller i samme gruppe, og tidskontrollen er 3 min/hele partiet + 2 sekunders tillegg pr trekk. Turneringsleder er Monica L. Fjeldstad.

I år inviterer vi spillere fra alle klubber til å være med på denne innledende turneringen. Startavgiften er på beskjedne 50 kr, og alle startpengene går ut igjen i premier i turneringen:

  • Nr. 1 vinner 50 % av startavgiftene.
  • Nr. 2 vinner 30 %.
  • Nr. 3 vinner 20 %.

Vinnere med likt antall poeng deler premiene. OBS! Kun tre premier.

De fire beste av Sotra SKs hovedmedlemmer går deretter videre til et cupspill for å avgjøre hvem som vinner tittelen Klubbmester i lynsjakk. Det deles ut troféer til deltakerne av finalen og vinner av bronsefinalen.

Klubbmesterskapet spilles i våre vante klubblokaler i Einarsengården på Straume. Oppmøtefristen er kl 1900, og første runde starter kl 1915. Rundene spilles fortløpende, og forventes å være ferdigspilt kl 2130. Cupspillet forventes å ta ytterligere en time.

Så er det jul i Sotra Sjakklubb.


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!