Berge FrimanslundEn runde gjenstår av Landsturneringen i Tromsø, og Berge ligger utmerket an i kampen om klasseseieren i Senior B. Tetkvartetten fra i forgårs har nå blitt redusert til en trio, og Berge er blant disse. I dag ble det seier og i morgen skal han spille hvit mot Finn Arild Wister fra Kirkegata SK. Han er imidlertid avhengig av at de to andre avgir poeng for å gå helt til topps, men har uansett gjort en strålende turnering.

Dagens runde var forøvrig den første som ingen av våre spillere gikk på et tap, og vi kan jo håpe at blødningene er stanset for godt nå. Stemningen er i hvert fall løftet mange hakk, og det rapporteres at guttene våre er godt i gang med forberedelsene til den viktige sisterunden. Vår gamle fotballtrener Gunnar Eiken har vært ute en vinternatt før, og vet hva som gjelder. Gjør oss stolte, gutter!

Ole Woldseth fikk fornøyelsen av å møte Hans Olav Lahlum i går, og ingen hevet vel øyenbrynene over at akkurat det partiet endte med remis. I dag derimot knallet Ole til med sin første seier og kjenner vi ham rett har han ikke tenkt å stoppe der. Morgendagens motstander er Christian Laverton fra Trondheim.

Morten L. Madsen har vel ikke gjort sin livs turnering, men det ble da en hederlig remis i dag. Man blir ikke dårligere av å spille 9 runder langsjakk selv om resultatene ikke akkurat skinner, men på kafesjakken i går kveld fikk han virkelig sving på brikkene. Med 6 av 11 poeng dro han i land en 15. plass i det 45 mann store feltet. I morgen får han et hvitparti mot Ole Smeby fra Kongsvinger.

Gunnar Eiken er nevnt, og han har fått vist at han ikke er en enkel mann å vinne mot. De to siste rundene har endt remis, og har nå hederlige 50% uttelling. Morgendagens motstander er Tom-Greger Knutsen fra Samisk SK, og Gunnar runder av turneringen som han startet den; med de hvite brikkene.

Svein Erik Kringstad vant også i dag, og har nå sanket 3½ poeng. I morgen venter Gunnar A. Moe fra Nærøy SK.

Spiller Kl. Rang. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sum Plass
Ole Woldseth M 14 av 20 0 ½ 0 ½ 0 0 ½ 1Morten L. Madsen 1 25 av 26 ½ 0 0 0 ½ 1 (wo) 0
½


Gunnar Eiken 3 44 av 50 0 1 ½ ½ 0 1 ½ ½


Berge Frimanslund Sr B 5 av 18 1 1 ½ 0 1 1 ½ 1Svein Erik Kringstad Sr B 16 av 18 0 1 0 0 1 0 ½ 1Sum

1 1 3 2 4

Ole Woldseth og Hans Olav Lahlum


Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!