Morten L. Madsen ble overrakt NSFs hederstegn i gull av sjakkpresident Anniken Vestby på NSFs kongress på søndag. Foto: NM 2024

Morten Lillestøl Madsen ble på NSFs kongress søndag 30. juni tildelt Norges Sjakkforbunds hederstegn i gull, etter forslag fra tidligere sjakkpresident Jøran Aulin-Jansson, med følgende begrunnelse:

"Morten Lillestøl Madsen har siden tidlig på 2000 tallet sittet sammenhengende i styret til Sotra sjakklubb. Han har, og er en stor ressurs for klubben. Både som rådgiver, initiativtaker, og ikke minst kulturskaper. Hans milde vesen, humør og gode taperånd har skaffet han mange venner innen sjakken. I 2014 ble han på kongressen i Trondheim valgt som visepresident. Den tittelen beholdt han frem til kongressen i Tromsø 2016. Da rykket han opp til president i NSF. Der ble han i 5 år. Under den tiden var det mye som skjedde i norsk, og internasjonal sjakk. Hans menneskekunnskap og klokskap blir satt stor pris på av mange her i Norge, men han nyter stor respekt for de samme egenskapene også internasjonalt i både Nordisk sjakkforbund, ECU og FIDE. Hans flere tusen timer for norsk sjakk burde belønnes med minst et hederstegn i NSF."

Vi slutter helhjertet om forslaget og gratulerer Morten med velfortjent heder!

Underkategorier

Her samler vi løpende nyhetsmeldinger.

Søk i sotrasjakk.no

Kommende turneringer

Samarbeidspartnere

Sjakk1.no
Alltid åpen. Alltid billig.

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt
lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Skandiabanken
har hatt de mest fornøyde bankkundene 16 år på rad!