Besøkende

Vi har 25 gjester her nå

Brukerkonto

Brukerkontoer opprettes manuelt. Kontakt webmaster@sotrasjakk.no for å få din egen konto.Samarbeidspartnere

Besøk sjakkbutikken.no - Norges største sjakkutsalg

Sartor Storsenter
Mer enn 100 butikker
under samme tak.

Vestnytt - lokalavisen for Sotra og Øygarden

Fjell kommune
Vekstkommunen i vest

Nyheter fra sotrasjakk.no

feed-image Abonner på sotrasjakk.no
Del på Facebook
Sotra Sjakklubb
Høstturneringen (5)
fredag 21. november 2014

Den femte og nest siste runden i Høstturneringen 2014 ble spilt i går kveld. 6 deltakere fikk med seg denne runde:

1. Per Ohnstad - Imad Ali Khan 0-1
2. Tor Gunnar Nordnes - Knut Mjøs 1-0
3. Jørgen Midttun - Jørgen Sangolt 1-0

Stillingen i klubbmesterskapene blir oppdatert senere i kveld.

 
Handle rabattert og fraktfritt hos Sjakk1.no innen 3. desember
søndag 16. november 2014

Sjakk1.no har både lave priser og billig frakt, og er antagelig billigst i Norge på brett, brikker og klokker med høy kvalitet.

Sotra SK og Sjakk1.no har gjort en avtale om at Sotra SK og Sotra SKU sine medlemmer kan handle med fem prosent rabatt og fraktfritt hos Sjakk1.no frem til 3. desember.

Dette er en god mulighet til å oppgradere eget utstyr hjemme, eller handle flotte julegaver til dem du er glad i.

Varene blir levert samlet til klubbformann Tom Eriksen innen 7. desember, og utleveres i klubben eller etter nærmere avtale med Tom.

Se i nettbutikken Sjakk1.no og send en e-post til vår mann i Oslo, Gisle Bjugn, med hva du vil ha. Han holder orden på bestillingen vår, og har e-postadresse Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Det er mulig å sende flere bestillinger frem til 3. desember om du finner ut at det er mer som frister.

Sjakk1.no er nystartet, og kan også følges på Facebook og Twitter. På Facebook kommer det blant annet større og bedre bilder av varene den kommende uken.

Vi anbefaler også å opprette en brukerkonto på Sjakk1.no. Da får du oppdateringer om nye produkter rett hjem på e-post. Det er spesielt gunstig når vareutvalget utvides med for eksemepel bøker og programmer.

Både Sotra SK og Sjakk1.no håper du liker dette tilbudet, og at vi kan få et langvarig samarbeid med Sjakk1.no.

 
En uke til Manic Monday Blitz!
mandag 17. november 2014

Kommende mandag inviterer Sotra Sjakklubb til den FIDe-ratede lynsjakkturneringen Manic Monday Blitz i Olsvik grendahus!

Turneringen inngår i NGP-sammendraget, og spilles som en Sveitser-turnering over 12 runder. Betenkningstiden er 3 min. på hele partiet + 2 sekunders tillegg pr trekk.

Oppmøtefrist er kl 1815, og første runde starter kl 1830. Dette er første gangen vi prøver oss på å arrangere en slik turnering på en hverdag, og vi er veldig spente på hvilken interesse det er for slike turneringer. Interesserte oppfordres derfor å melde seg på snarest.

 
Sotra Høst-BGP 2014
søndag 09. november 2014

Sotra Høst-BGP 2014 ble arrangert i dag hjemme i Einarsengården med ikke mindre enn 50 deltakere! De ble det inn i tre grupper; nybegynnere, mikroputt og miniputt/kadett. Det var ingen deltakere i klassene for lilleputt eller ungdom.

 
Oppslag i Vestnytt om åpning av lagsjakksesongen
torsdag 06. november 2014

Lokalavisen for Sotra og Øygarden, Vestnytt, hadde i dag en en-sides reportasje om åpningen av lagsjakksesongen, hvor lagene våre møttes i internoppgjør hjemme i Einarsengården.

 
Rekordoppslutning om klubbturnering
fredag 31. oktober 2014

Hele 21 deltakere ble med i gårsdagens hurtigsjakkturnering, og det har aldri skjedd før at vi har hatt så mange deltakere i en klubbturnering noensinne tidligere! Den forrige rekorden var på 19 deltakere, som vi har hatt i to lynsjakkturneringer i vår.

Vinneren ble Kristian Sørensen med 5½ poeng av 6, foran Tor Gunnar Nordnes (5 p). Deretter fulgte Ole Woldseth, Kjell M. B. Olsen og Oddbjørn Hagen, alle med 4 poeng. Turneringen utgjorde den 10. runden av Hurtigsjakkserien 2014.

 
Per vant lynsjakkturneringen
lørdag 15. november 2014

Per Ohnstad gikk til topps i torsdagens lynsjakkturnering med 10½ poeng, foran Vebjørn Selbekk (10 p). På de neste plassene fulgte Per Otto Solheim og Lars Bjarne Marøy, begge med 8 poeng.

Det var 13 deltakere i turneringen som utgjorde den 12. runden av Lynsjakkserien 2014. Den ble spilt som en Berger-turnering.

 
Gullaksens tiende seier i Bronstein Cup!
lørdag 08. november 2014

IM Eirik GullaksenIM Eirik Gullaksen vant Bronstein Cup 2014 med 5½ poeng, hårfint på kvalitet foran FM Joachim B. Nilsen. På tredjeplass fulgte CM Abdulla Muhsen med 4½ poeng. Det var god oppslutning med 29 deltakere fra seks klubber i årets utgave av Bronstein Cup.

Bronstein Cup har vært arrangert årlig siden 1994, og er en viktig tradisjon for klubben vår. Nå begynner det nesten å bli en like sterk tradisjon at nettopp Gullaksen stikker av med turneringsseieren, for med årets seier var dette den tiende gangen han klarte det!

De øvrige premierte var Tore Tjensvoll (Bergens) i kl. 1, Per Ohnstad (Sotra) i kl. 2, Ramona Grotle (Sotra), Ragnar Skjønhaug (Sotra) og Ole Magne Opsal (Masfjorden) i kl. 4, og Torbjørn Krogstad Hystad (Søråshøgda) og Vetle Velle (Søråshøgda) i kl. 5.

Vi har lagt ut en del bilder fra turneringen.

 
Vestlandsserien startet i dag
lørdag 01. november 2014

I dag ble første runde i Vestlandsserien avd. nord spilt, og våre fire lag stilte alle i Einarsengården og barket sammen i internoppgjør.

Sotra 1 vant på alle bord mot Sotra 2, mens Sotra 4 gjentok denne bedriften mot ungdommene våre på Sotra 3.

 
Manic Monday Blitz
søndag 26. oktober 2014

Klubben ønsker å finne ut hvilken interesse det måtte være for turneringer på ukedager, og vil derfor arrangere lynsjakkturneringen Manic Monday Blitz i Olsvik Grendahus mandag 24. november.

Dette er en FIDE-ratet lynsjakkturnering over 12 runder som inngår i Norges Grand Prix. Betenkningstiden er 3 minutter for hele partiet, pluss 2 sekunders tillegg pr trekk.

 
<< Start < Forrige 1 2 Neste > Siste >>

Side 1 av 2

Søk i sotrasjakk.no

Fakta om Sotra Sjakklubb

Som medlem i Sotra Sjakklubb får du også medlemskap i Norges Sjakkforbund!

Kommende turneringer

Template Design ah-68 | Copyright © 2010 Sotra Sjakklubb